HVC Regiotour Online

17 april 2021

De verhalen van vervolgde christenen verdienen het om gehoord te worden. Al jaren brengt de HVC Regiotour deze verhalen dicht in de buurt van zo veel mogelijk Nederlanders. Dit jaar komt D.V. de HVC Regiotour digitaal naar u toe. Beleef het mee op zaterdagavond 17 april!

  • Aster (schuilnaam) moest vluchten voor haar familie

    Aster (schuilnaam) moest vluchten voor haar familie

Het verhaal van Aster

Gastspreker tijdens de HVC Regiotour Online is de Pakistaanse Aster (foto boven). Zij groeide op in een rijke islamitische familie. Op een bijzondere manier kwam Aster tot geloof in de God van de Bijbel. Voor Aster was er geen andere optie dan de Heere Jezus in haar leven te volgen, maar daar dacht haar familie heel anders over. Asters familie heeft haar opgesloten, vastgebonden met kettingen, gemarteld en meerdere keren geprobeerd haar te dood te schieten. Aster: “Mijn grootste les in dit alles; Jezus stierf op het kruis voor mijn zonden. Mijn lijden is niets vergeleken bij Zijn lijden.”
Lees alvast een deel van haar verhaal >

Zet in uw agenda

Meer over de HVC Regiotour Online

Blijf betrokken

Het is voor vervolgde christenen een grote bemoediging om te weten dat er vanuit Nederland voor hen wordt gebeden. Mogen we u op de hoogte houden over christenvervolging?