Het verhaal van de vervolgde Kerk

Nodig gratis een HVC spreker uit bij u op school, in de kerk, bij de vereniging of een andere bijeenkomst! Met passend beeldmateriaal en persoonlijke verhalen nemen de sprekers u op een boeiende manier mee in het verhaal van de vervolgde Kerk.

Binnen Stichting HVC zijn meerdere voorlichters beschikbaar. Zij vertellen vanuit hun ervaringen en de praktijk. De HVC-sprekers zijn mensen die projectlanden hebben bezocht en actuele kennis hebben van de situatie in het land.

Actueel en uitdagend interactief

De HVC-sprekers zijn gericht op interactie met het publiek. De verhalen zetten de toehoorder aan tot nadenken en de sprekers dagen uit tot het stellen van vragen. Met mooie en duidelijke foto’s en video’s zet de spreker zijn verhaal kracht bij. Er is altijd ruimte voor vragen, interactiviteit en debat.

Presentaties voor verschillende leeftijden

De verhalen van de sprekers worden afgestemd op het publiek. Zo kunt u ons uitnodiging om te spreken voor kinderen vanaf basisschoolleeftijd, voor volwassenen, tot en met voor ouderen en bejaarden.

Het HVC sprekersteam denkt graag met u mee over een presentatie bij u op school, in de kerk, bij de vereniging, of bij een andere bijeenkomst. Neem vrijblijvend contact op via het formulier!
Neem contact op!