Help mee

Samen betrekken we zoveel mogelijk mensen bij de potgrondactie Plant een Bijbel. Want: hoe meer verkochte zakken, hoe meer Bijbels HVC kan uitdelen. Helpt u mee?
 

De actieperiode van Plant een Bijbel 2024 ligt inmiddels achter ons. U en anderen kunnen de actie nog altijd ondersteunen met een gift. Voor een bedrag van 6 euro kan HVC een Bijbel geven aan een vervolgde christen in landen als India, China, Afghanistan en Pakistan. Vanaf begin 2025 kunt u anderen weer uitnodigen om potgrond te bestellen.

Vertel het verhaal via powerpoint

Vertel het verhaal via powerpoint

Bij HVC houden we van het vertellen van verhalen. Omdat het vervolgde christenen dichtbij brengt. Deze powerpoint vertelt het verhaal van Plant een Bijbel. En van de vervolgde christenen die snakken naar het Woord van God. De presentatie speelt vanzelf af, u hoeft er niets bij te vertellen. Vraag of u de powerpoint mag afspelen bij uw vereniging of voorafgaand aan een kerkelijke bijeenkomst en vergroot daarmee de opbrengst van Plant een Bijbel 2024. 

Verspreid de flyer of poster

Wilt u de actie in uw dorp of wijk een extra zetje geven? Verspreid de flyer in uw straat, op uw koor of bij de Bijbelstudievereniging. Download, print, vul het adres in van het dichtstbijzijnde afhaalpunt en u kunt aan de slag. Of print de poster en hang hem bij uw voordeur, in de supermarkt of in de kerk. 

Print de poster (enkelzijdig) 

Print de flyer (dubbelzijdig) 
(bestelinstructies op achterzijde)  

Promoot de actie op social media

Promoot de actie op social media

Met één klik op de rode button downloadt u een kant en klaar overzicht van mogelijkheden om de actie via WhatsApp en andere social media te promoten. Complete setjes van afbeeldingen en teksten, die u met een kleine wijziging persoonlijk maakt. Wat maakt dat u zich in wilt zetten voor deze actie? Vertel het aan zoveel mogelijk vrienden en volgers!

Een bericht in uw kerknieuws?

Onderstaand bericht kunt u delen in de kerkkrant, op de website of in de kerk-app van uw eigen gemeente. Iedereen in uw kerk moet natuurlijk weten van deze actie. Samen kunnen we gehoor geven aan de roep uit de vervolgde Kerk om meer Bijbels. 

Namens onze vervolgde broeders en zusters: hartelijk bedankt!

Download het bericht hier

Word afhaalpunt

Word afhaalpunt

Om de potgrondactie verder uit te breiden over de kaart van Nederland, kunt u overwegen zich aan te melden als afhaalpunt. Als particulier stelt u uw voortuin, garage of oprit open, zodat klanten daar hun bestelde potgrond kunnen ophalen. De landelijke afhaaldag is op D.V. zaterdag 23 maart 2024. Ook kerken, scholen of bedrijven kunnen meedoen. 

Hebt u vragen? 

Neem eenvoudig contact met ons op:

We proberen uw vraag binnen enkele werkdagen te beantwoorden.

Neem contact met ons op

Blijf betrokken

Ontvang het laatste nieuws over christenvervolging via e-mail (circa 2 e-mails per maand) of per post en leef mee met vervolgde christenen!

Contact

Stichting Hulp Vervolgde Christenen
Dorpsweg 85
4221 LJ Hoogblokland (NL)
info@stichtinghvc.nl

+31 (0)183 - 563 628

bereikbaar tijdens kantooruren

Maak uw gift over

ABN AMRO: NL51 ABNA 0561 4551 39
ING: NL18 INGB 0003 1340 57

Doneer online

Doneer nu        ANBI

Volg ons op

Stichting HVC helpt vervolgde christenen.