Vrouwenteam Pakistan

In Pakistan zijn veel vrouwen (ook onder christenen) die worstelen met een laag zelfbeeld en gevoelens van afwijzing. ​Een team van vrouwen ziet het als haar roeping om te vertellen over het Evangelie. 

  • Het vrouwenteam bezoekt onder meer vrouwen in steenfabrieken

    Het vrouwenteam bezoekt onder meer vrouwen in steenfabrieken

  • Het coördinerende vrouwenteam

    Het coördinerende vrouwenteam

Waarde in Gods ogen

Het vrouwenteam bezoekt vrouwen in steenfabrieken, kerken en de leiding van de zondagscholen om hen pastorale steun te bieden. Ook organiseert het team gebeds- en evangelisatiebijeenkomsten om bemoediging en onderwijs te bieden aan deze vrouwen. Tijdens een jaarlijkse trainingscursus leiden ze ook andere vrouwen op voor de bediening onder christelijke vrouwen in Pakistan. Veel relevante onderwerpen komen aan de orde: de rol van de vrouw in de kerk(geschiedenis), de betekenis van de vrouw in het gezin, huiselijk geweld, kindermishandeling en het uitdragen van het Evangelie naar buiten toe. Dankzij dit belangrijke werk leerden duizenden wat de waarde van een vrouw is in Gods ogen.

Steun dit project

Er zijn de afgelopen jaren veel activiteiten ontplooid, waarbij vrouwen worden getraind om als christenen in de maatschappij te staan en met volle overtuiging het Evangelie te belijden; niet alleen in de kerk of onder christenen, maar juist ook in het gezin en daarbuiten.
 
Zowel tijdens een zondagsschool als tijdens een dorpsontmoeting is er ruimte voor verdiepende Bijbelstudie. Er wordt samen gezongen en gebeden, maar er is ook ruimte om te luisteren naar spreeksters en samen in gesprek te gaan.
 
HVC ondersteunt dit vrouwenteam met financiële bijdragen, zodat het werk onder vrouwen in Lahore en de vele dorpjes om de stad heen, gedaan kan worden. Bidt u mee om zegen voor dit werk, zodat meer vrouwen in Pakistan met en naar het Evangelie gaan leven?

Steun het werk van het vrouwenteam in Pakistan

U kunt dit HVC hulpproject in Pakistan steunen! Ieder bedrag is welkom. Hartelijk dank voor uw hulp!

Betaalmethode

Selecteer uw bank

Gegevens
Uw gegevens verwerken wij met respect voor uw privacy 

Nieuws over dit project

Blijf betrokken

Ontvang het laatste nieuws over christenvervolging via e-mail (circa 2 e-mails per maand) of per post en leef mee met vervolgde christenen!