De eindstand van Plant een Bijbel 2023 is bekend!

  • De potgrondactie zit er op, nu kan het werk in het buitenland beginnen!

    De potgrondactie zit er op, nu kan het werk in het buitenland beginnen!

21 maart 2023

De potgrondactie Plant een Bijbel 2023 zit er bijna op. Afgelopen week zijn bijna 10.000 (!) zakken potgrond bij klanten door heel het land terecht gekomen. Op sommige plekken vinden de laatste zakken hun weg naar klanten. 163 lege pallets moeten terug naar de leverancier. Maar in het buitenland begint het werk nu pas. Dankzij de inspanningen van vele vrijwilligers, dankzij alle klanten, maar ook dankzij vele giftgevers, kunnen we komend jaar maar liefst 6993 Bijbels uitdelen in landen waar christenen vervolgd worden. Wat een zegen!

Aankopen en giften

In 2023 kocht u allen meer zakken potgrond dan ooit; het aantal verkochte zakken is dit jaar met circa 1500 zakken gegroeid. Dit was mogelijk doordat op maar liefst 150 plekken in Nederland mensen zich vrijwillig inzetten als afhaalpunt. Het totaalbedrag van de donaties voor Plant een Bijbel valt dit jaar lager uit dan vorig jaar, vermoedelijk omdat vele giftgevers er voor kozen hun ruimhartige donaties te bestemmen voor noodhulp in Syrië. Dit verklaart dat we komend jaar iets minder Bijbels kunnen uitdelen, ondanks de gegroeide potgrondverkopen.

en Uw Woord is mij geweest tot vreugde en tot blijdschap mijns harten" - Jeremia 15 vers 16

Danken en bidden

Nu de potgrondactie er bijna op zit, begint het werk pas in landen als Afghanistan, China, Pakistan, Irak en India. De duizenden Bijbels gaan gedrukt of ingekocht worden. Lokale contactpersonen (evangelisten en veldwerkers) staan klaar om de Bijbels op de juiste plek te brengen. Waar nodig vervoeren ze de Bijbels in het diepste geheim. Omdat de Heere God nog altijd tot mensen spreekt door Zijn Woord. Omdat zoveel mogelijk mensen de Weg, de Waarheid en het Leven moeten leren kennen.

Dankt u met ons mee voor de opbrengst van deze actie en voor alle mensen die zich vrijwillig hebben ingezet? Wilt u bidden voor de verspreiding van de Bijbels? Bid om bescherming voor de betrokkenen, maar ook dat de ontvangers van de Bijbels Gods stem mogen verstaan door Zijn Woord.

Hebt u de potgrondactie dit jaar gemist? Geen probleem, het is het hele jaar mogelijk om te doneren voor Bijbels. U kunt nog altijd bijdragen aan het verspreiden aan Gods Woord. Hoeveel Bijbels neemt u voor uw rekening?

Ja, ik geef vervolgde christenen een eigen Bijbel!

Voor slechts € 6,- geeft u een vervolgde christen een eigen Bijbel, een kinderbijbel, een zangbundel of deelt u een stapel evangelisatiefolders uit. Helpt u mee?

Betaalmethode

Selecteer uw bank

Gegevens
Uw gegevens verwerken wij met respect voor uw privacy 

Blijf betrokken

Ontvang het laatste nieuws over christenvervolging via e-mail (circa 2 e-mails per maand) of per post en leef mee met vervolgde christenen!