Gebedspunten juli 2022

7 juli 2022

Paulus bond het de Galaten al op het hart: "Draagt elkanders lasten" (Galaten 6:2). Tegen de Hebreeën zei hij: "Gedenkt der gevangenen, alsof gij mede gevangen waart" (Hebreeën 13:3). We volgen Paulus en roepen u en jou op: draag de lasten van de Vervolgde Kerk. Draag ze, alsof het om uzelf gaat. 

Dankt u samen met ons?

Bidt u samen met ons?

  • Blijf alstublieft bidden voor Sultan Ram en zijn gezin. Ondanks alle zegeningen verkeren zij in zware rouw. Bid om een geschikte woonplek voor het gezin. Bid ook of het nieuwe werk van Sultan gezegend mag worden. 
  • Bid om een rijke zegen over de verspreidde evangelisatiebrochures in India. Bid of God gesloten harten wil openen voor Hemzelf en voor de noodzaak van het geloof in Zijn Zoon. 
  • Bid voor evangelist Gupta* en zijn gezin. Vraag om standvastigheid en vreugde in de Heere en om bescherming door Hem. Bid om bescherming van de gemeente die Gupta mag leiden en voor de voornemens om zijn werk uit te breiden naar dorpen in de omgeving. Vraag om de bekering van hen die de evangelist tegenstaan.
  • Bid voor christenen in Bangladesh in hun eenzaamheid. Vraag om een zegen over het aangeboden cursusprogramma, waarin Bijbelse verdieping wordt gegeven en waarin zij toegerust worden voor het staan als christen in een vijandige maatschappij.
  • Bid voor de bouw van nog vijf appartementen voor het safehouse in Gambia. Vraag of het safehouse een warm thuis voor bedreigde christenen mag worden.
  • Bid voor twee van onze projectleiders die naar Nepal afreizen voor een werkbezoek.

*Schuilnaam

Meer gebedspunten >

Wilt u blijven bidden voor vervolgde christenen?
Ontvang gebedspunten en actueel nieuws over christenvervolging via e-mail of per post

Meld u gratis aan

Blijf betrokken

Ontvang het laatste nieuws over christenvervolging via e-mail (circa 2 e-mails per maand) of per post en leef mee met vervolgde christenen!