HVC Regiotour Online

De verhalen van vervolgde christenen verdienen het om gehoord te worden. De HVC Regiotour brengt deze verhalen dicht in de buurt van zo veel mogelijk Nederlanders. Op zaterdagavond 17 april 2021 komt D.V. de HVC Regiotour digitaal naar u toe. Beleef het mee via livestream!

  • Aster (schuilnaam) moest vluchten voor haar familie

    Aster (schuilnaam) moest vluchten voor haar familie

Het verhaal van Aster

Maak kennis met de gastspreekster van de HVC Regiotour Online. We noemen haar Aster en gebruiken voor haar veiligheid niet haar echte naam. Zij groeide op in een rijke islamitische familie. Sinds ze tot geloof is gekomen in de God van de Bijbel, wordt ze vervolgd door haar familie. Asters familie heeft haar opgesloten, vastgebonden met kettingen, gemarteld en meerdere keren geprobeerd haar te dood te schieten. Diverse malen werd ze wonderlijk gered. Aster: “Mijn lijden is niets vergeleken bij Zijn lijden.”

Lees alvast één van haar verhalen

Zet in uw agenda
  • D.V. zaterdag 17 april 2021
  • Aanvang: 19:15 uur
  • Kijk via stichtinghvc.nl/regiotour

Zet met een druk op de knop een herinnering in uw digitale agenda:

Zet in uw digitale agenda

Nieuws over dit project

Verhalen over HVC Regiotour Online
Verhaal

Dominee Mabud: 'Ik wilde christenen de stad uit slaan'

Mabud, nu dominee, groeide op in een islamitisch gezin. Hij was een fanatieke moslim: “Toen ik twintig was, hoorde ik van een vriend dat er christenen in onze stad waren. Ik besloot deze christenen op te zoeken en hen de stad uit te slaan.” Dominee Mabud kwam in 2018 voor de HVC Regiotour speciaal uit Bangladesh naar Nederland en vertelde zijn indrukwekkende verhaal. Lees dit verhaal

Verhalen over HVC Regiotour Online
Verhaal

Dominee Daniël: redding door geloof 

De Pakistaanse dominee Daniel zou in Nederland spreken tijdens de HVC Regiotour in 2017. Onverwachts kon hij niet aanwezig zijn. De autoriteiten verleenden de dominee geen toestemming voor zijn bezoek aan Nederland. Het verhaal van dominee Daniel was tijdens de avonden alsnog te zien en te beluisteren via een videoboodschap. In dit deel van zijn videoboodschap deelt dominee Daniël een bijzonder verhaal over redding door geloof. Lees dit verhaal

Blijf betrokken

Ontvang het laatste nieuws over christenvervolging via e-mail (circa 2 e-mails per maand) of per post en leef mee met vervolgde christenen!