HVC Maatjes

Beste HVC Maatjes, 

Ik ben juf Ferdina en mag je iets vertellen over allerlei landen waar mensen worden vervolgd, omdat ze bij de Heere Jezus horen. Je hebt vast wel eens horen vertellen over ‘christenvervolging’. Dit betekent dat mensen niet mogen geloven in de Heere Jezus en niet naar de kerk mogen. Doen ze dit toch, dan worden ze soms gepest, geslagen of zelfs in de gevangenis gegooid! En dit overkomt niet alleen grote mensen, ook kinderen van jouw leeftijd overkomt dit elke dag. Misschien zit je wel eens te denken: ‘Wat kan ik voor kinderen doen, die het zo moeilijk hebben, omdat ze in de Heere Jezus geloven.’ 

Groetjes van juf Ferdina!

Speciale HVC Maatjes CD

Wist jij al dat er een speciale CD is voor HVC Maatjes? De CD staat vol verhalen en mooie muziek. Klik op de CD om meer te weten te komen!

Lees meer over de HVC Maatjes CD
Lees meer over de CD 'Mijn hulp is van de Heere' >

Bid je mee?

Je kunt dit gebedslijstje gebruiken bij één van de maaltijden, of voordat je ’s avonds gaat slapen.
 
Zondag 
Bid voor de vervolgde christenen die honger lijden. Bid dat ze te eten mogen krijgen.
Maandag
Bid voor de vervolgde christenen die op de vlucht moesten gaan en nu een vreemdeling zijn in een ander land.
Dinsdag
Bid voor vervolgde christenen, die hun huis en al hun spullen moesten achterlaten, omdat het niet meer veilig was om thuis te blijven.
Woensdag
Bid voor vervolgde christenen die ziek zijn. Bid dat ze weer beter mogen worden.
Donderdag
Bid voor vervolgde christenen die in de gevangenis zijn gekomen. Bid dat ze vrij mogen komen en dat ze in de gevangenis van de Heere Jezus kunnen getuigen.
Vrijdag
Dank de Heere God voor zoveel zegeningen die je elke dag krijgt. Vraag of Hij je wil helpen om uit te delen van wat je hebt.
Zaterdag
Bid voor Stichting HVC, dat de mensen die daar werken de mensen kunnen helpen die dat zo erg nodig hebben.

Wil jij ook Hulp Magazine thuis krijgen?

Vind je HVC maatjes leuk? Vraag aan papa of mama of je Hulp Magazine thuis mag krijgen! Zij kunnen dan hieronder jouw naam en adres invullen en dan sturen wij het magazine naar jou toe! Je moet wel even geduld hebben, want het kan een paar weken duren voordat je het magazine in de bus krijgt. Veel leesplezier!
Ik wil het Hulp Magazine ontvangen!