Voor vrijwilligers

Voelt u de nood van uw broeders en zusters wereldwijd? Wilt u iets voor hen betekenen? Kom het team van HVC-vrijwilligers versterken!

Vrijwilligers zijn onmisbaar

Op dit moment zetten meer dan honderd mensen, verspreid door heel Nederland, zich vrijwillig in voor HVC. Onze vrijwilligers zijn als de wieken van een molen. De wieken houden de molen in beweging. Zoals een molen zonder wieken geen molen is, zo is een stichting zonder vrijwilligers geen stichting. Word ook vrijwilliger van HVC en zet u in voor onze vervolgde naasten.

Een greep uit de mogelijkheden

• Sluit u aan bij één van de HVC-werkgroepen of vorm een nieuwe werkgroep
  • Help bij administratief werk (vanuit huis of op het HVC kantoor in Hoogblokland)
  • Ondersteun de PR, bijvoorbeeld door het promoten van het HVC sponsorplan voor sponsorkinderen
  • Help als medewerker op een beurs (ook mogelijk als maatschappelijke stage)
  • Kom schoonmaken op kantoor (een paar uurtjes per week)
  • Meld u aan als chauffeur, bijvoorbeeld voor de potgrondactie
  • Verricht vertaalwerkzaamheden
  • Start een schrijf-/bidgroep op

De mogelijkheden zijn eindeloos!

Wat kunt u / kun jij doen? Bel: 0183-563628 of neem contact op via het formulier hiernaast!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!
Uw bericht: